בלילה שיבולת שועל

מרכיבים:
1 כוס גרעיני שיבולת שועל 
דבש / סוכר חום 
שקדים / אגוזים קצוצים גס 
שבבי קוקוס
מי זוהר / קינמון 
קורט מלח


אופן הכנה:
להשרות את גרעיני שיבולת השועל לילה במים.
לסננן, לבשל בסיר עם 3 כוסות מים וקורט מלח על אש קטנה עד לספיגה מלאה של המים ולקבלת מרקם דייסתי.


להגשה:
לחמם מעט חלב אורז שקדים, להוסיף לתוכו את הדייסה, להוסיף דבש/סוכר לפי טעמכם.
למזוג לכוס, להוסיף טיפה מי זוהר לכל כוס ולערבב.
לזרות מעל קורט קינמון ולפזר אגוזים/שקדים קצוצים גס.

לאכול ולהתענג!

בתאבון!

 

Please reload

מתכונים אחרונים

Please reload

ארכיון

Please reload

תגיות

Please reload

משק שוורצמן

העליה השנייה 1, מושב נטעים

©משק שוורצמן