חומוס עדשים כתומות

מרכיבים:

חצי כוס עדשים כתומות

טחינה גולמית

מלח הימלאיה \ אטלנטי

כמון

מיץ לימון

 

 

אופן ההכנה:

להשרות את העדשים במים בטמפרטורת החדר למשך לילה.
לשטוף, לסנן, להכניס לסיר ולהוסיף כוס ורבע מים בטמפרטורת החדר + חצי כפית מלח + קורט כמון.
לבשל על אש קטנה עם מכסה עד לריכוך העדשים.
כשהעדשים עדיין חמות יש להעביר אותן למעבד מזון/לבלנדר ידני,
להוסיף 3 כפות טחינה גולמית + 3 כפות מי בישול ולעבד בפולסים עד לקבלת המרקם והסמיכות הרצויים , ייתכן ויהיה צורך להוסיף עוד נוזלים.
להוסיף מיץ לימון לפי הטעם.
 

לאחסן בכלי זכוכית במקרר.

בתאבון!

 

 

 

 

Please reload

מתכונים אחרונים

Please reload

ארכיון

Please reload

תגיות

Please reload

משק שוורצמן

העליה השנייה 1, מושב נטעים

©משק שוורצמן