מרכיבים:
1 כוס גרעיני שיבולת שועל 
דבש / סוכר חום 
שקדים / אגוזים קצוצים גס 
שבבי קוקוס
מי זוהר / קינמון 
קורט מלח


אופן הכנה:
להשרות את גרעיני שיבולת השועל לילה במים.
לסננן, לבשל בסיר עם 3 כוסות מים וקורט מלח על אש קטנה עד לספיגה מלאה של המים ולקבלת מרקם דייסתי.


להגשה:
...

28.01.2018

לסלט:

2 סלקים קטנים

2 לפתות קטנות

2 צנון שחור קטן

(מגרדים בפומפיה גסה)

1/2 חבילה כוסברה

1/2 חבילה רוקט

1/4 כוס זרעי דלעת

(קלויים על מחבת ללא שמן)

חופן חמוציות

לרוטב:

שמן זית

חומץ תמרים

לימון

מלח

מעט מאוד קינמון

כמון

בתאבון!

לסלט:

גזרים

נבטי חמניה

כוסברה

נקטרינה

אופן הכנה:

לקלוף את הגזרים ולהמשיך ליצור תלתלי גזר בעזרת הקולפן. לפזר מעל את הנבטים, הכוסברה קצוצה, ופלחי הנקטרינה.

לרוטב (מספיק למספר סלטים):

רבע כוס דבש

רבע כוס מיץ לימון

רבע כוס שמן שומשום

רבע כוס רוטב צילי מתוק

גרידת לימון

בתאבון!

27.01.2018

סלק מבושל פרוס דק דק

עלי מיזונה וכוסברה לקישוט

לתחמיץ:

שמן זית

חומץ תמרים

רוטב סויה

1/2 לימון

מלח

פלפל שחור גרוס

כף חרדל דיז׳ון

חופן פקאנים קצוצים

1/2 כפית קארי ירוק

בתאבון!

מרכיבים:

¾ כוס צנוברים / אגוזי מלך קלויים קלות

1 כוס דחוסה עלי ריחן טריים

3 שיני שום קלופות

1 כפית מלח גס

אופן הכנה:

1. מוסיפים את כל החומרים למעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים בלחיצות קצרות על כפתור

    ה-puls עד שמתקבל רסק אחיד וגרגרי (לא משחתי).

2. מעבירים לצנצנת מעוקרת, מ...

Please reload

מתכונים אחרונים

Please reload

ארכיון

Please reload

תגיות

Please reload

משק שוורצמן

העליה השנייה 1, מושב נטעים

©משק שוורצמן