רוטב פסטו
- יונית שוורצמן
- 26 בינו׳ 2018
- זמן קריאה 1 דקות
מרכיבים:
¾ כוס צנוברים / אגוזי מלך קלויים קלות
1 כוס דחוסה עלי ריחן טריים
3 שיני שום קלופות
1 כפית מלח גס
אופן הכנה:
1. מוסיפים את כל החומרים למעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים בלחיצות קצרות על כפתור ה-puls עד שמתקבל רסק אחיד וגרגרי (לא משחתי).
2. מעבירים לצנצנת מעוקרת, מוסיפים 2 כפות שמן זית וכף מיץ לימון.
3. הפסטו יישמר במקרר כשבוע.
בתאבון!

תגובות