רוטב פסטו

מרכיבים:

¾ כוס צנוברים / אגוזי מלך קלויים קלות

1 כוס דחוסה עלי ריחן טריים

3 שיני שום קלופות

1 כפית מלח גס

 

אופן הכנה:

1. מוסיפים את כל החומרים למעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים בלחיצות קצרות על כפתור

    ה-puls עד שמתקבל רסק אחיד וגרגרי (לא משחתי).

2. מעבירים לצנצנת מעוקרת, מוסיפים 2 כפות שמן זית וכף מיץ לימון.

3. הפסטו יישמר במקרר כשבוע.

 

בתאבון!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

מתכונים אחרונים

Please reload

ארכיון

Please reload

תגיות

Please reload

משק שוורצמן

העליה השנייה 1, מושב נטעים

©משק שוורצמן